עיצוב דירת יוקרה בפארק צמרת

עיצוב דירת יוקרה שמעצימה את תחושת המרחב, ומעניקה תחושה של בית חם לכל בני המשפחה.  

מה האתגר הגדול?
ליצור מקום שישקף את טעמם השונה של כל אחד מדיירי הבית, ויעניק תחושת שייכות לילדיו של הבעל מנישואים קודמים. הדירה נקנתה על הנייר, בפרויקט NAM Tower היוקרתי במתחם פארק צמרת בתל אביב.

מה הפתרון?
עיצוב דירה השוכנת בקומה ה- 16 בפרויקט, בשטח 175 מ”ר ברוטו. על מנת להעניק תחושת שייכות לילדים, יצרתי חדר שיעניק ביטוי לפנטזיות שלהם ויהיה צבעוני, כמו שהם אוהבים. על מנת לנצל את החלל בצורה מיטבית ולייצר תחושת שייכות, שילבתי מיטת קומתיים נפתחת, שהשאירה מקום לשולחן ולפינת משחקים. לחזית המיטה הזמנתי טפט מדבקה מאויר עם שמו של כל ילד.

כדי לתת ביטוי לטעמים של כל אחד מבני הזוג, שילבתי בחללים השונים של הבית צבעים מונוכרומטיים, לצד משחקי גוונים, צורות והדפסים. בנוסף, הפכתי את האווירה שמשרה מעטפת הזכוכית והאלומיניום של המבנה לחמה יותר, באמצעות שילובי עץ וטקסטיל.

תמונות הפרויקט (לחץ על תמונה להגדלה)